Logistiikan päätoiminen tuntiopettaja - Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Haemme tiimiorganisaatioomme logistiikan päätoimista tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Työ alkaa 8.3.2021.

Haettavalta henkilöltä edellytämme asetuksen 1150/2017 mukaista kelpoisuutta tai liikenneopettajan erikoisammattitutkintoa sisältäen tutkinnon osan : Kuljetusalan ammattipätevyyskouluttajana toimiminen, TNA-tutkintoa, pedagogista pätevyyttä, asiakaspalveluasennetta ja halua kehittyä tiimiorganisaatiossa työn mukana.
Lisäksi toivomme vahvaa ja monipuolista kuljetusalan työkokemusta eri suoritealoilta.

Tehtävinä ovat logistiikan perustutkinnon opetus- ja ohjaustyöt nuorille ja aikuisille, sekä B-, C- ja CE- ajokorttiluokan opetus sekä ammattipätevyyskoulutuksen- ja ADR- ajolupakoulutuksien vastaavana johtajana toimiminen.

Haettavalta henkilöltä toivomme tiimityökykyä, joustavuutta ja kykyä tulokselliseen työskentelyyn.
Kokemus verkkopedagogiikan osaamisesta katsotaan eduksi.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio C liitteen 1 mukaan. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja selvitys terveydentilasta.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.
Työ- ja opiskelutodistukset pyydämme haastatteluun kutsuttavilta.

Lisätietoja

http://www.lhkk.fi

Tutustu työnantajaan

koulutuspäällikkö Teijo Mikkola, p. 050-468 5065 teijo.mikkola@lhkk.fi

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
Osoite: Saksankatu 27, 30100 Forssa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen edelläkävijä, joka vastaa opiskelijoiden ja työelämän osaamistarpeisiin pääsääntöisesti Forssan seudulla järjestämällä työelämäläheisiä koulutuspalveluja tulevaisuuden tarpeita ennakoiden. Lakisääteistä koulutusta tarjoaa Forssan ammatti-instituutti ja markkinaehtoista koulutusta Faktia Oy, joka tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaisia henkilöstöpalveluita ja kouluttaa valtakunnallisesti useita tuhansia henkilöitä sekä lyhytkoulutuksissa että pidemmissä koulutuksissa. Vuotuinen opiskelijamäärä on yli 3000.