Logistiikka-alan opettaja - Kajaanin kaupunki

Kainuun ammattiopisto hakee logistiikka-alan opettajaa määräaikaiseen palvelussuhteeseen 1.4. - 30.9.2021.

Tehtävään kuuluu osaamisperusteinen ohjaus- ja opetustyö toisen asteen ammatillisen koulutuksen logistiikka-alan opiskelijoille, minkä vuoksi edellytämme hyvää perehtyneisyyttä logistiikka-alaan. Edellytämme osaamista erityisesti raskaan kaluston huolloista ja kunnossapidosta sekä muusta teknisestä tuntemuksesta. Arvostamme vahvaa ja monipuolista kokemusta logistiikka-alalta.

Kainuun ammattiopistossa ohjaus- ja opetustyö suunnitellaan ja toteutetaan opettajien yhteistyönä, joten arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja. Edellytämme kehittämismyönteistä työotetta ja innostusta käyttää monipuolisia ohjausmenetelmiä yhteistyössä tiimin ja työelämän kanssa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tutkinnon osien opettajaa koskevien säännösten mukaan.

Tehtävä alkaa 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän hoitamisessa on ajokortti (väh. BC-luokka sekä voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys) välttämätön. Arvostamme lisäksi CE-tai D-luokan ajokorttia sekä liikenteenopettajan pätevyyttä.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä huumausainetestin tulos. Tehtävän täytössä noudatetaan 3 kk:n koeaikaa. Palkkaus OVTES osio C.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani. Hakuaika päättyy 2.3.2021 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.kao.fi

Tutustu työnantajaan

koulutuspäällikkö Renne Sänisalmi, 044 797 4512, renne.sanisalmi@kao.fi

Koulutusliikelaitos, Kainuun ammattiopisto
Osoite: Opintie 3, 87100 Kajaani

Kajaani on 37 000 asukkaan maakuntakeskus Kainuussa. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon.

Kajaanin kaupungin ylläpitämä koulutusliikelaitos vastaa ammatillisesta koulutuksesta Kainuussa ja Kuusamossa sekä lukiokoulutuksesta Kajaanissa. Koulutusliikelaitoksessa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 3000 nuorta ja aikuista ja Kajaanin lukiossa 600 nuorta. Työntekijöitä on yli 300 henkilöä.