test
Logistiikkasuunnittelija - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin kaupunkikehityspalveluissa on haettavana logistiikkasuunnittelijan toimi.

Logistiikkasuunnittelijan tehtäviin kuuluvat koulukuljetusten ja kunnan muiden kuljetusten suunnittelu ja kehittäminen. Logistiikkasuunnittelija osallistuu myös joukkoliikenteen suunnitteluun sekä seudulliseen yhteistyöhön.

Toimen kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva vähintään alempi korkeakoulututkinto.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta koulukuljetuksista sekä kuljetusten suunnittelusta ja kehittämisestä. Kokemus paikkatieto-ohjelmistoista (ArcGIS) ja kunta-alalta katsotaan hakijalle eduksi.

Lisäksi odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämislähtöistä ajattelutapaa ja asiakaslähtöisyyttä.

Toimi täytetään 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Toimeen sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Toimeen valitun on ennen tehtävässä aloittamista esitettävä hyväksyttävä Terveystalon työterveyden todistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 7.2.2022 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kaupunkikehitysjohtaja Mikko Nieminen, p. 040 133 4780 etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Kaupunkikehityspalvelut

Nokia on kasvava, noin 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii noin 1800 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. Meillä syntyy uutta.


Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat