Logistiikkatyöntekijä, Turun yhteispäivystys - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä Ensihoidon ja päivystyksen liikelaitoksessa on haettavana kaksi logistiikkatyöntekijän toimea. Pääasiallinen työn suorittamispaikka on Turun yhteispäivystyksessä.

Ensihoidon ja päivystyksen liikelaitos tuottaa päivystys- ja ensihoitopalveluja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueella. Turun toimipisteen logistiikkatyöntekijät vastaavat päivystysalueen ja ensihoidon osalta kulutustarvikkeiden tilauksista, varastoinnista ja jakelusta.

Työtehtäviisi kuuluu vastata yksikön hoitotarvikevaraston tilaus-hyllytyspalvelusta, sekä osaston hoitoyksiköiden ja vastaanottohuoneiden tarviketäydennyksistä. Työ vaatii usean eri alan tuotetuntemusta ja erityistä tarkkaavaisuutta. Työ sisältää paljon yhteistyötä ja kommunikointia osaston henkilökunnan ja ensihoidon palveluntuottajien sekä yhteistyötahojen kanssa.

Etsimme tehtävään asiakaspalveluhenkistä, vuorovaikutustaitoista ja yhteistyökykyistä työntekijää, jolla on itsenäinen, oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja vastuullinen työote. Toimit tuloksellisesti myös kiireen ja paineen alla. Työssä menestyminen edellyttää, että hyväksyt työympäristössä tapahtuvan jatkuvan muutoksen ja sinulla on hyvä palveluasenne. Hyvät tietotekniset perustaidot ja valmius omaksua tehokkaasti uusia tietojärjestelmiä on edellytys tehtävän hyvälle hoitamiselle. Tavallisten toimisto-ohjelmien lisäksi käytämme myös muita erilaisia tietojärjestelmiä.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua työssä.

Työ on kaksivuorotyötä, pääpainon ollessa aamuvuoroissa. Tällä hetkellä työ tapahtuu viikon jokaisena päivänä. Työ alkaa 2.11.2020 taikka sopimuksen mukaan. Noudatamme työsuhteessa neljän kuukauden koeaikaa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva koulutus ja/tai soveltuva työkokemus.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisosastonhoitaja Petri Reivo, petri.reivo@tyks.fi, p. 02 313 8806, varmemmin paikalla 9.-10.9.2020 klo 9-11.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Ensihoidon ja päivystyksen liikelaitos
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!