Lokal- och anstaltsvårdare, grönområdetsskötare - Porvoon kaupunki

Lokalvårdare/Anstaltsvårdare, grönområdetsskötare, semestervikarier

Välkommen att sommarjobba hos Borgå Lokalservice!

Borgå lokalservice är ett affärsverk som ansvarar för måltidstjänster, fastighetsskötsel och renhållningstjänster vid Borgå stad. Lokalservice sysselsätter ca 300 yrkeskunniga personer inom fastighetsskötsel, städning och måltidstjänster.

Vi söker lokal- och anstaltsvårdare och grönområdetsskötare till Borgå för olika vikariat i våra kundenheter under tiden 1.6.2020 - 31.8.2020. Arbetstiderna varierar mellan vardag och veckoslut, mellan morgonskift och kvällsskift under kl. 07.00-23.00. Arbetet är heltidsarbete, 38,75 h/ vecka, eller deltidsarbete enligt överenskommelse.

De vanligaste städuppgifterna består av underhållsstädning av daghem, hälsocentralen, servicehus, simhallen och kontor samt fönstertvätt och grundläggande rengöring av golv. På hälsovårdscentralens avdelningar kan det i arbetsuppgifterna också höra att bädda sängar. Grönområdetsskötarens uppgifterna består av gräsklippning, beskärning av buskar och skötsel av växter.

Vi förväntar oss att du har en positiv inställning, är initiativrik och ansvarstagande. Du är noggrann och systematisk och åstadkommer goda resultat. Vi värdesätter färdigheter inom kundservice, lämplighet för arbetsuppgifterna samt muntliga och skriftliga kunskaper i svenska eller finska. Vi ger dig inskolning och handleder dig att utföra städuppgifterna vid kundenheterna, så du behöver inte nödvändigtvis ha tidigare erfarenheter av städarbete. För våra arbetsuppgifter förutsätter vi att du är minst 18 år.

Lönesättningens grunder: Den uppgiftsrelaterade lönen för lokalvårdare eller anstaltsvårdare fastställs enligt AKTA.
Affärsverket Borgå lokalservice, Teknikbågen 1, 06100 Borgå

Skicka din ansökan senast 31.3.2020 kl. 12 via länken nedan. Sökandena kallas på intervju redan under ansökningstiden och beslutet om anställningen meddelas till de valda senast 11.5.2020.

Läs mer

http://www.borga.fi

Mer om arbetsgivaren

Närmare upplysningar: vardagar kl. 14-15, städchef Marianne Seppänen, tfn 040 752 7221. Affärsverket Borgå lokalservice, Teknikbågen 1, 06100 Borgå.

Affärsverket Borgå lokalservice
Adress: Teknikbågen 1, 06100 Porvoo

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats.

Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.