Skip to main content
test
Lokalvårdare - Kristiinankaupunki

Vi söker två (2) lokalvårdare för visstidsanställning. Vi söker dig som är intresserad av städning och självständigt arbete, är glad och ansvarsfull samt utför ditt arbete med noggrannhet och kommer bra överens med andra människor. Behörighetskravet är ett intresse för städning och egen bil
Prövotid 4 månader.
Den som blir vald skall före anställningen inleds uppvis ett godtagbart läkarintyg.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Serviceförman Anneli Anttila, 0405595528

Lär dig mer om oss

Kristinestad stad, Tekniska centralen, fastigheter

Kristinestad är en trygg, trivsam och flerspråkig ort att bo och arbeta på. Här finns en havsnära natur, levande landsbygd och mångsidiga möjligheter till fritidssysselsättning. Kristinestad skapar förutsättningar för ett högklassigt boende och livskvalitet. Kristinestad är Finlands första Cittaslow-stad.

Kristinestads stad har 480 anställda inom olika branscher som kontinuerligt vill utveckla stadens service och verksamhetssätt. I egenskap av arbetsgivare vill staden bl.a. satsa på att utveckla personalens kompetens och personalens välbefinnande. Av personalen arbetar 48 % inom vården, 36 % inom utbildningen, 12 % inom tekniska sektorn och 4 % inom den allmänna förvaltningen. Staden är tvåspråkig och förvaltningsspråket är svenska. Kristinestad är en rökfri arbetsplats.


Adress: Lappfjärdsvägen 10, 64100 Kristiinankaupunki
Kristinestad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat