Skip to main content
test
Lukiolaisten TET: Siun sote (id7124) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Tarjoamme monipuolisia työelämään tutustumispaikkoja lukiolaisille koko Siun soten alueella. Kurkkaa videolta esimerkkejä työtehtävistä, joihin voit meillä tutustua!

Meillä on TET-paikkoja muun muassa seuraavilla toimialueilla:

  • Ikäihmisten palvelut (esim. tehostettu palveluasuminen, kotihoito)
  • Kehitysvammaisten palvelut (esim. päivätoiminta, asumispalvelut)
  • Terveyspalvelut (esim. terveysasemat, terveyskeskussairaalat, hammashoitolat)
  • Kuntoutuspalvelut (esim. fysioterapia, puheterapia)
  • Toimisto- ja asiantuntijapalvelut (esim. asianhallinta, rekrytointi, osaamisen kehittämisen palvelut)
Hakemuksessasi voit valita sinua eniten kiinnostavat toimialueet sekä kunnan, jonka alueelle haluat TET-jaksolle. Olemme huomanneet, että erikoissairaanhoidon tehtävät kiinnostavat useita hakijoita. Tänä keväänä siellä on vain muutama paikka vapaana, joten mietithän hakemukseesi lisäksi jo toisen kiinnostavan paikan. Keskustelethan vielä oman opinto-ohjaajasi kanssa sinulle sopivasta TET-paikasta ennen hakemuksesi jättämistä.

Lukiolaisille voidaan järjestää eri toimialueilla työelämäpäiviä. Pääset tutustumaan esimerkiksi sosiaalityöhön tai puheterapiaan. Jos sellainen kiinnostaa, voit hakea tällä samalla hakemuksella mukaan työelämäpäivään. Niitä järjestetään kysynnän mukaan.

Jätä sähköinen hakemus 30.4.2023 mennessä. Järjestelemme TET-paikkoja jo hakuajan kuluessa. Ilmoitamme valinnasta hakijalle henkilökohtaisesti valintaprosessin edetessä.

Lisätietoja: rekry@siunsote.fi

Joensuussa 16.1.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat