Lukion biologian ja maantiedon leht.sijaisuus - Ylivieskan kaupunki

Lukion biologian ja maantiedon leht.sijaisuus - Ylivieskan kaupunki

Haettavana on Lukion biologian ja maantiedon lehtorin viransijaisuus Ylivieskan lukiossa 23.9.-10.11.2019. Opetettava aineina on biologia ja maantiede.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. . Opetusta yhden jakson aikana 4-5 kurssia.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.
Hakuaika päättyy 13.12.2017 klo 16.00

Pyydämme jättämään hakemuksen sähköisesti kuntarekry.fi-sivujen kautta. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen: Ylivieskan lukio,Hakalahdenakatu 8, 84100 YLIVIESKA. Liitä kirjalliseen hakemukseesi ansioluettelo, kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista ja mahdollisista työtodistuksista. Hakemuksessa on mainittava haettava virka sekä lähetyskuoressa haettavana olevan viransijaisuuden nimi.

Lisätietoja

https://ylivieskanlukio.wordpress.com/

Lisätietoja tehtävistä antaa virka-aikana Ylivieskan lukion rehtori Kalle Luhtasela puhelimitse 044 4294548 tai sähköpostitse kalle.luhtasela@edu.ylivieska.fi.

Ylivieskan kaupunki, Sivistyskeskus, Kouluosasto, Lukio
Osoite: Ylivieska

Ylivieska on noin 15 000 asukkaan kehittyvä ja kasvava kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla. Ylivieskassa on hyvät palvelut, edellytykset viihtyisään asumiseen ja monipuoliseen harrastamiseen.
Lapsirikkaassa kaupungissa toimii 9 alakoulua, yläkoulu ja lukio.
Ylivieskaan on helppo tulla. Kaupungissa risteää valtatie 27 ja kantatie 86, ja kaikki matkustajajunat kiskobusseista Pendolinoon pysähtyvät Ylivieskassa.

Tutustu työnantajaan