Skip to main content
test

EYL, Espoon yhteislyseo, sijaitsee keskellä Espoota hyvien kulkuyhteyksien päässä. Mukavien ja yhdessä toimivien opettajien kanssa on helppoa työskennellä. Pääset opettamaan sekä biologian että maantiedon opintojaksoja monipuolisesti kokeneen opettajan rinnalla.

Koulun nimi ja osoite: Espoon yhteislyseo, Kutojantie 2D, 02630 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Haettava tehtävä on määräaikainen

Palvelussuhde alkaa 28.10.2023.

Tämä työpaikka on esteetön

Kelpoisuusvaatimus: Lukion biologian ja maantiedon lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Määräaikaisissa tehtävissä huomioimme myös ei-kelpoiset hakijat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme yhteistyötaitoja ja kykyä kohdata erilaisia opiskelijoita.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Voit kysyä työpaikan olosuhteista (esim. erityistarpeista) myös anonyymisti. Lähetä kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian sinulle paljastamatta henkilöllisyyttäsi esihenkilölle.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/espoon-yhteislyseo

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielisen toisen asteen koulutuksen ja nuorisopalvelujen tulosyksikkö, Toisen asteen koulutus, Espoon yhteislyseo
  • KokoaikatyöTyöpaikkaMääräaikainenVirkasuhde
  • ESPOO-03-2572-23
  • 28.10.2023 - 1.6.2024
  • OVTES:in mukainen
  • Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
  • 19.9.2023 - 3.10.2023 15:45
  • Opetus- ja kulttuurialaAineenopettajat ja lehtoritUusimaaEspooKunta

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Saila Posti-Lindström, saila.posti-lindstrom@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielisen toisen asteen koulutuksen ja nuorisopalvelujen tulosyksikkö, Toisen asteen koulutus, Espoon yhteislyseo

Espoossa on 10 suomenkielistä lukiota, ja ne tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja lukiokoulutuksen opiskelijoille. Kaikissa Espoon lukioissa on yleislinja ja lisäksi niissä on erilaisia painotuksia, linjoja tai opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämiä erityistehtäviä, jotka vaikuttavat mm. opintojaksojen tarjontaan. Painotuksiin ei ole erillisiä valintakriteereitä. Sen sijaan lukiolinjojen ja erityislukioiden opiskelijavalinnassa noudatetaan erillisiä valintakriteereitä. Kahdessa lukiossa on myös lukiokoulutuksen valtakunnallinen kehittämistehtävä. Espoon suomenkielisissä lukioissa opiskelee noin 6000 opiskelijaa.


Osoite: Kutojantie 2D, 02630 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat