Skip to main content
test
Lukion biologian ja maantieteen päätoiminen tuntiopettaja, Haukilahden lukio - Espoon kaupunki

Lukion biologian ja maantieteen lehtorin/opettajan tehtävät.

Haukilahden lukio on innostava ja aikaansaseuraava hyvätasoinen n. 600 opiskelijan espoolainen lukio. Lukio sijatsee hyvien kulkuteyksien varrella Aalto-yliopiston kampuksella. Lukiossa toimii myös urheilulinja. Joustavat tilaratkaisut ja yliopiston läheisyys mahdollistavat kannustavan oppimisympäristön ja tiiviin yhteistyön korkea-asteen kanssa.

Koulun nimi ja osoite: Haukilahden lukio, Tekniikantie 3, 02150 Espoo Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen. Haettava tehtävä on määräaikainen.

Palvelussuhde alkaa 8.1.2024.

Kelpoisuusvaatimus: Lukion biologian ja maantieteen lehtorin/opettajan kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Määräaikaisissa tehtävissä huomioimme myös ei-kelpoiset hakijat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme: - lukiokokemusta lukion biologian ja maantieteen opettamisessa - pätevyyttä ja innostuneisuutta työssään - halukkuutta ja kokemusta tehdä yhteistyötä yliopistojen/korkeakoulujen kanssa - monipuolisia opetusmenetelmiä ja kokeellisuutta - hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja - tietotekniikan osaamista (erityisesti opettamiseen liittyvät ohjelmat) - tuntemusta nuorista ja heidän maailmastaan - kykyä ja halukkuutta rakentaa ja kehittää lukion yhteisöllisyyttä

Voit halutessasi kysyä työpaikan olosuhteista myös anonyymisti lähettämällä kysymyksesi osoitteeseen keha.rekrytoini@espoo.fi. Rekrytointipalvelut selvittää asian sinulle paljastamatta erityistarvettasi rekrytoivalle esihenkilölle ja säilyttää anonymiteetin yhdenvertaisesti muiden hakijoiden kanssa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Voit kysyä työpaikan olosuhteista (esim. erityistarpeista) myös anonyymisti. Lähetä kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian sinulle paljastamatta henkilöllisyyttäsi esihenkilölle.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Lisätietoja

http://espoo.fi/haukilahden-lukio

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielisen toisen asteen koulutuksen ja nuorisopalvelujen tulosyksikkö, Toisen asteen koulutus, Haukilahden lukio
  • KokoaikatyöTyöpaikkaMääräaikainenVirkasuhde
  • ESPOO-03-2973-23
  • 8.1.2024 - 1.6.2024
  • OVTES:in mukainen
  • Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
  • 21.11.2023 - 5.12.2023 15:45
  • Opetus- ja kulttuurialaAineenopettajat ja lehtoritUusimaaEspooKunta

Yhteystietomme

Rehtori Pekka Piri lehtori Kati Mäntyniemi
050-5906327 kati.mantyniemi@opetus.espoo.fi
pekka.piri@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielisen toisen asteen koulutuksen ja nuorisopalvelujen tulosyksikkö, Toisen asteen koulutus, Haukilahden lukio

Espoossa on 10 suomenkielistä lukiota, ja ne tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja lukiokoulutuksen opiskelijoille. Kaikissa Espoon lukioissa on yleislinja ja lisäksi niissä on erilaisia painotuksia, linjoja tai opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämiä erityistehtäviä, jotka vaikuttavat mm. opintojaksojen tarjontaan. Painotuksiin ei ole erillisiä valintakriteereitä. Sen sijaan lukiolinjojen ja erityislukioiden opiskelijavalinnassa noudatetaan erillisiä valintakriteereitä. Kahdessa lukiossa on myös lukiokoulutuksen valtakunnallinen kehittämistehtävä. Espoon suomenkielisissä lukioissa opiskelee noin 6000 opiskelijaa.

Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat