Skip to main content
test

Lukion englannin kielen lehtorin virka 806703 Kerttulin lukiossa 1.8.2024 lukien

Toivomme hakijalta kokemusta englannin opettamisesta lukiossa sekä erinomaista suullista kielitaitoa. Olet joustava, työteliäs ja sopivasti tuloshakuinen. Lisäksi toivomme sinulta aitoa kykyä ja halua kohdata ihminen. Olet luonteeltasi osallistuva ja taitava joukkuepelaaja. Opettajana rakennat opiskelijoille parempaa ja laadukkaampaa arkea ja autat heitä onnistumaan tavoitteissaan. Odotamme kokemusta digitaalisista opetusmenetelmistä ja niiden tarkoituksenmukaisesta käytöstä.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaan. Virkaan valitun on toimitettava selvitys terveydentilastaan (KVhL 7 §) ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.turku.fi/kerttulin-lukio

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Tapio Laine
p. +358 449072349
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa. Kirjalliset hakemukset tulee jättää ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuuden hallinto, PL 355, 20101 Turku

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Lukiokoulutus, Kerttulin lukio

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurimpia työllistäjiä, jolla on yli 6 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kaarinankatu 3, 20500 Turku

Sinulle suositellut työpaikat