Skip to main content
test

Lukion englannin kielen lehtorin virka 803306 Turun klassillisessa lukiossa 1.8.2024 lukien

Hakijalta edellytetään digitaalisten oppimateriaalien ja sähköisten koejärjestelyjen osaamista. Työhön kuuluu ryhmänohjaajana toimiminen. Toivomme hakijalta halua ja kykyä yhteistyöhön ja lisäksi otetaan huomioon hakijan vuorovaikutustaidot.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaan. Virkaan valitun on toimitettava selvitys terveydentilastaan (KVhL 7 §) ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://blog.edu.turku.fi/klassillinen/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Kai Heino
p. 050 4323612
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa. Kirjalliset hakemukset tulee jättää ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuuden hallinto, PL 355, 20101 Turku

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Lukiokoulutus, Turun klassillinen lukio

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurimpia työllistäjiä, jolla on yli 6 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Eskelinkatu 4, 20100 Turku

Sinulle suositellut työpaikat