Skip to main content
test
Lukion erityisopettaja, Laanilan lukio - Oulun kaupunki

Lukion erityisopettajan vakinainen virka Laanilan lukiossa

Haettavana on LUKION ERITYISOPETTAJAN virka Laanilan lukiossa. Tehtävä sijoittuu sekä Laanilan lukioon (pääkoulu) että Kiimingin lukioon.

Opiskelijat ovat nimenneet koulumme Rakkauden Laanilaksi syystä. Yleissivistyksen tarjoaminen nuorille ihmisille nykyaikaisin opetusmenetelmin on meille sydämen asia - ihan oikeasti rakkaudesta tieteeseen, taiteeseen, taitoihin ja ihmisyyteen. Ilmapiiri on kotoisa ja kannustava. Laanilalaisilla on sydän paikallaan.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikostaustaote. Tehtävässä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/913/2024 sekä lähetyskuoressa haettavana olevan viran nimi. Haettaessa useampia virkoja on jokaiseen virkaan toimitettava oma hakemus. Hakemus on toimitettava 26.2.2024 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/laanilan-lukio/koulumme-tarina

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Timo Kärkkäinen, p. 044 703 9294 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Laanilan lukio

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 7000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin. Oulun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Hintantie 66, 90650 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat