Lukion erityisopettaja, päätoiminen tuntiopettaja - Espoon kaupunki

Lukion erityisopettaja, päätoiminen tuntiopettaja - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Etelä-Tapiolan lukio ja Haukilahden lukio hakevat yhdessä lukion erityisopettajaa.Lukion erityisopettaja toimii kummassakin yksikössä n. 8 tuntia viikoittain.
Kelpoisuusvaatimus: Erityisopettajan kelpoisuus.Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Vakinaisia virkoja täytettäessä huomioidaan ainoastaan ne hakijat, jotka täyttävät viran kelpoisuusvaatimuksen hakuajan päättyessä. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja kaikki siihen liittyvät osasuoritukset. Hakemuksesta pitää käydä ilmi onko tutkinto erityisopettajan koulutusohjelmasta. Jos tutkinto ei ole erityisopettajan koulutuksesta tulee hakijalla olla maininta ja selvitys muusta opettajan pätevyydestä tai ylemmän korkeakoulututkinnon suorittamisesta ja erillisten erityisopettajan opintojen suorittamisesta. Ulkomailla suoritetusta tutkinnosta tulee olla Opetushallituksen antama tutkinnon tunnustamistodistus.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme :- Pätevyyttä ja halua opettajaa jotain lukion oppiainetta- Lukiotuntemusta- Hyviä vuorovaikutustaitoja

Pekka Piri 050-5906327 pekka.piri@espoo.fi Juha Kivioja 043-8258416 juha.kivioja@espoo.fi

Haukilahden lukio / Etelä-Tapiolan lukio
Osoite: Tekniikantie 3 / Ahertajantie 5, 02150 Espoo

Espoossa on 11 suomenkielistä lukiota. Jokainen espoolainen lukio on laadukas yleislukio, jossa on lisäksi erityistehtävä, painotus tai linja. Espoon lukioissa opiskelee n. 4300 opiskelijaa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan