Skip to main content
test
Lukion fysiikan ja matematiikan päätoiminen tuntiopettaja, Otaniemen lukio - Espoon kaupunki

Haemme määräaikaista opettajaa toiseen periodiin kolmelle kurssille. Otamme huomioon myös vielä alaa opiskelevan hakijan. Tarjoamme vahvaa tukea mafy opettajien ainetiimistä.

Otaniemen lukion on Espoon suurin lukio. Opiskelijoita meillä on noin 1150 ja henkilökuntaa 80. Yleislukion lisäksi lukiosssamme on matemaattisluonnontieteellinen erityislukio sekä teatterin ja median linja. Lukiollamme on myös valtakunnallinen kehittämistehtävä luonnontieteessä.

Koulun nimi ja osoite: Otaniemen lukio, Tietotie 6, 02150 Espoo.

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimus: Lukion fysiikan ja matematiikan lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään kiinnostusta lukiolaisten opettamiseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta opettamisesta lukiossa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/otaniemen-lukio

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielisen toisen asteen koulutuksen ja nuorisopalvelujen tulosyksikkö, Toisen asteen koulutus, Otaniemen lukio
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyöVirkasuhde
  • ESPOO-03-2360-22
  • 4.10.2022 - 30.11.2022
  • OVTES:in mukainen
  • Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
  • 19.9.2022 - 26.9.2022 15:45
  • KuntaAineenopettajat ja lehtoritOpetus- ja kulttuurialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Sinikka Luoma-Mattila.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielisen toisen asteen koulutuksen ja nuorisopalvelujen tulosyksikkö, Toisen asteen koulutus, Otaniemen lukio

Espoossa on 10 suomenkielistä lukiota, ja ne tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja lukiokoulutuksen opiskelijoille. Kaikissa Espoon lukioissa on yleislinja ja lisäksi niissä on erilaisia painotuksia, linjoja tai opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämiä erityistehtäviä, jotka vaikuttavat mm. opintojaksojen tarjontaan. Painotuksiin ei ole erillisiä valintakriteereitä. Sen sijaan lukiolinjojen ja erityislukioiden opiskelijavalinnassa noudatetaan erillisiä valintakriteereitä. Kahdessa lukiossa on myös lukiokoulutuksen valtakunnallinen kehittämistehtävä. Espoon suomenkielisissä lukioissa opiskelee noin 6000 opiskelijaa.


Osoite: Tietotie 6, 02070 Espoon kaupunki
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat