Skip to main content
test

LUKION HISTORIAN JA REAALIAINEEN PÄÄTOIMINEN TUNTIOPETTAJA

Limingan kunnan sivistyspalveluissa on haettavana historian ja toisen opetettavan aineen, mielellään psykologian päätoimisen tuntiopettajan tehtävä, työpaikkana on Limingan lukio. Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.8.2023-31.7.2024.

Limingan lukio on hieman yli kolmensadan opiskelijan ja 20 työntekijän yhteisö. Toiminnan järjestämistapa on opiskelijalähtöinen. Työskentelemme juuri uudistetussa lukiorakennuksessa Limingan keskustassa. Oppilaitoksessamme on useampi kehittämisen painopistealue, joissa henkilökunta saa ottaa roolia ja vastuuta oman mielenkiinnon mukaan. Pohjoissuomalaisena erikoisuutena meillä on tarjolla omana yhteishakukohteena opintoja englannin- ja suomenkielisellä linjalla clil-pedagogisella otteella.

Arvostamme hakijan työkokemusta lukiossa, opetussuunnitelmauudistuksen ja lukiokoulutuksen valtakunnallisen kehittämisen tuntemusta, tieto- ja viestintäteknologisten opetussovellusten hallintaa sekä motivoitunutta ja myönteistä ajattelutapaa. Työssä tarvitaan oma-aloitteisuutta, joustavaa ja opiskelijalähtöistä työskentelyotetta sekä kykyä saavuttaa opiskelijoiden luottamus.

Toivomme hakijalta näkökulmaa ja mielenkiintoa joihinkin oppilaitoksemme painopistealueisiin; kansainvälisyystoimintaan ja kaksikieliseen koulutukseen, yrittäjyyskasvatukseen, tiimilukiotoimintaan sekä STEAM -pedagogiikkaan.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 986/1998 mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Hakuaika päättyy 2.4.2023.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Limingan lukion rehtori Tiina Partanen 050 567 9756

Lisätietoja

Limingan kunta, Sivistyspalvelut

Limingan kunta sijaitsee noin 20 minuutin päässä Oulun keskustasta moottoritien varressa. Reippaan 10 000 asukkaan elinvoimainen kunta tunnetaan erityisesti maan nuorimmasta ja hyvin koulutetusta väestöstä, linnuista, liikunnan ja luonnon tarjoamista vapaa-ajan mahdollisuuksista sekä hyvistä palveluista. Limingassa kohtaavat modernin elämän malli ja maaseutumaisen kunnan helppo arki. Kun kaikki on lähellä ja palvelut toimivat, jää sinulle enemmän aikaa nauttia elämästäsi. Hyvä, parempi Liminka!


Osoite: Linnukkatie 3, 91900 Liminka

Sinulle suositellut työpaikat