Skip to main content
test
Lukion ja kansalaisopiston rehtori - Juuan kunta

Haemme lukion ja kansaisopiston rehtoria virkaan 1.8.2023 alkaen toistaiseksi.

Juuan lukio on pieni ja kodikas, noin 60 opiskelijan tiivis yhteisö, joka toimii vahvassa yhteistyössä kunnan perusopetuksen sekä kansalaisopiston kanssa.

Haemme lukiolle ja kansalaisopistolle yhteistä innostavaa, yhteistyökykyistä sekä kehitysmyönteistä rehtoria. Rehtori toimii kummankin yksikön henkilöstön esimiehenä sekä vastaa yksiköiden kehittämisestä ja taloudesta.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta rehtorin tehtävistä ja kokonaisvaltaista näkemystä sekä lukiokoulutuksen että vapaan sivistystyön järjestämisestä ja kehittämisestä. Odotamme rehtorilta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä suunnitella, kehittää sekä johtaa laadukasta sivistystyötä. Hakijalta edellytetään myös aineenopettajan kelpoisuutta ja arvostamme kokemusta lukio-opetuksesta.

Rehtorin viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset. Alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään haastattelun yhteydessä. Virka täytetään 01.08.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunta-alan opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) OSIO B II Palkka 4 § mukaisesti sekä OSIO B palkkaliitteen lukion rehtoria koskevan hinnoittelukohdan 4 04 01 00 5 mukaisesti, tehtäväkohtainen palkka 4682,59 €.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaamisesta.

Viran haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. 12.6.2023 klo 23.59 mennessä.

Haastattelut järjestetään viikon 25 aikana.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. lukion rehtori, Matti Halonen, puh. 044 358 2082, matti.halonen@edu.juuka.fi
vt. kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Marja Ruokolainen, puh. 040 104 2403, marja.ruokolainen@juuka.fi 2.6.2023 saakka.

Lisätietoja

Juuan kunta, Hyvinvointipalvelut

Juuka sijaitsee Pohjois-Karjalassa, Pielisen länsirannalla. Juuka on n. 4500 asukkaan elinvoimainen kunta. Lähimmät kaupungit ovat Nurmes, Lieksa ja Joensuu. Korkeat vaaranselänteet, laaja Pielinen ja keskellä Pielistä sijaitseva Paalasmaan saariryhmä muodostavat juukalaisen maiseman erityispiirteen. Juuan kunta kuuluu Joensuun maakuntakeskukseen ja Nurmeksen seutukuntakeskuksen vaikutusalueeseen. Juuan kunta on savuton työpaikka.

Juuan kunnan kokonaispinta-ala on 1846 neliökilometriä, josta vesipinta-alaa 325 neliökilometriä. Vesistön rantaviivan pituus on n. 438 km. Juukaan voi tutustua www.juuka.fi

Juuan kunta on savuton työpaikka. Juukaan voi tutustua www.juuka.fi


Osoite: Poikolantie 1, 83900 Juuka
Juuan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat