Lukion ja perusopetuksen yhteinen erityisopettaja - Uudenkaupungin kaupunki

Lukion ja perusopetuksen yhteinen erityisopettaja - Uudenkaupungin kaupunki

Uudenkaupungin lukioon ja Uudenkaupungin yhtenäiskouluun haetaan lukuvuodeksi 2019-2020 MÄÄRÄAIKAISTA ERTYISOPETTAJAA. Uudenkaupungin lukiossa on noin 190 opiskelijaa ja Uudenkaupungin yhtenäiskoulussa noin 700 oppilasta. Lukion ja yhtenäiskoulun yläluokat sijaitsevat samassa Viikaisten koulukiinteistössä. Tehtävästä 40% kohdentuu lukioon ja 60% yhtenäiskoulun yläluokille. Hallinnollisesti tehtävä tulee lukion rehtorin alaisuuteen.

Tehtävä on kaupungissamme uusi ja vastaa uuden lukiolain vaatimukseen erityisopetuksen järjestämisestä lukiossa. Näin ollen haemme joukkoomme kehittäjää, jolla on osaamista ja näkemystä erityisopetuksesta sekä sen jalkauttamisesta ja kehittämisestä lukiossa. Haemme henkilöä, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja aktiivinen työote. Edellytämme hakijalta kykyä toimia joustavasti yhdessä opettajien, oppilaiden, koulun muun henkilöstön ja oppilaiden vanhempien kanssa. Arvostamme lisäksi nykyaikaisten opetusvälineiden ja -menetelmien hallintaa sekä kehittävää työotetta.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan.

Virkasuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen ja hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Haku ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna tai toimittaa niistä paperikopiot lukiolle. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Kelpoisuus tulee ilmoittaa selkeästi myös vapaamuotoisessa hakemuksessa. Kirjalliset hakemukset liitteineen lukion rehtori Jussi Paavolalle osoitteeseen Uudenkaupungin lukio, Viikaistenkatu 3, 23500 UUSIKAUPUNKI. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.uusikaupunki.fi

Uudenkaupungin lukion rehtori Jussi Paavola, 050-5686242 tai jussi.paavola@uusikaupunki.fi

Uudenkaupungin kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelut, Lukio
Osoite: Viikaistenkatu 3, 23500 Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.
Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Tutustu työnantajaan