Skip to main content
test
Lukion kemian ja matematiikan opettaja - Tornion kaupunki

Tehtävä on määräaikainen, koska opettaja on virkavapaalla. Tehtävän kesto on 1.8.2022 - 31.7.2023.

Työhön kuuluu lukion matematiikan ja kemian opettajan tehtävät. Tehtävään voi kuulua myös ryhmänohjaajan tehtävät. Valitulta henkilöltä toivotaan erityisesti vahvaa kemian opettajan osaamista ja kokemusta.

Tornion on perinteinen ja monipuolinen koulukaupunki, jossa jokainen tulee yksilöllisesti ja joustavasti huomioiduksi. Tervetuloa meille töihin - et työskentele yksin, pääset mukaan muiden koulutettujen ammattilaisten joukkoon. Tehtäviin kuuluu kemian ja matematiikan opettaminen pelkästään lukiossa. Valittava henkilöltä toivotaan yhteistyökykyä matematiikan, fysiikan ja kemian opettajien aineryhmässä.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti ja palkkaus OVTES:n mukaan. Valinnassa noudatetaan yhden kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Marko Kaarlela, 0405080579

Lisätietoja

Tornion kaupunki, Sivistyspalvelut

Tornion yhteislyseon lukio on Lapin maakunnan suurimpia lukioita. Lukiossamme on laaja syventävien ja soveltavein kurssien tarjonta opiskelijoille ja aloittavia lyhyitä kieliä on neljä. Kemian opettaja voi käyttää laboratoriota opiskelijoiden kanssa ja välineet luokissa ovat ajanmukaiset. Ilmapiiri lukiossa on välitön, erilaisuudet salliva ja avoin.

Tornio tarjoaa rajattomia mahdollisuuksia. Paitsi kaupun­kilaisten arvostamaa toimivaa arkea, Tornio tarjoaa myös kansainvälisiä tilaisuuksia työhön ja yrittämiseen. Asumi­nen, työskentely ja harrastaminen on Torniossa helppoa ja saavutettavaa.

Tuplasti mahdollisuuksia torniolaisille tuo rajaton raja. Kan­sainvälistä kauppaa kaupungissa on käyty jo vuosisatoja, ja toimiva kaksoiskaupunki tarjoaa sekä Suomen että Ruotsin palveluita Tornion asukkaille ja elinvoimaa yrityksille.

Tornio saa voimaa monipuolisuudestaan. Kontrastit tekevät meistä kiinnostavia. Kaupunkikeskusta ja maaseutu, aito kansainvälisyys ja vahvat persoonat, menestyvä teollisuus ja luonnonrauha, Lapin talvi ja kesän yötön yö, Suomi ja Ruotsi – kaikki ne tekevät kau­pungista juuri sellaisen kuin se on.

Vuosisatojen mittainen ihmisten virta on tehnyt Torniosta suvaitsevaisen erilaisuutta kohtaan. Tornio on ihmisen kokoi­nen kaupunki, jossa jokainen voi tuntea olevansa kotonaan.

Tervetuloa!

Lisätietoa koulustamme voi lukea kotisivulta www.tyll.fi.


Osoite: Kauppakatu 29, 95400 Tornio

Sinulle suositellut työpaikat