Lukion lehtori - Kotkan kaupunki

Kotkan opetustoimessa on haettavana lukion lehtorin virka, opetettavana aineena äidinkieli ja kirjallisuus, täytettäväksi toistaiseksi 1.8.2021 lukien

Viran ensisijainen sijoituspaikka on Kotkan lyseo.

Edellytämme halukkuutta kehittää ja toteuttaa joustavia opetusjärjestelyjä ja yhteistyötä yli oppiainerajojen.

Haemme innostavaa, kehityshakuista ja yhteistyökykyistä opettajaa, jolla on aineenhallinnan lisäksi hyvät tiimityö- ja opetustaidot, hyvät tietotekniset valmiudet ja kyky oppia uutta. Työ edellyttää valmiuksia työelämä- ja korkeakouluyhteistyöhön sekä kansainväliseen toimintaan. Tarjoamme monipuolisen ja innostavan työyhteisön kauniissa, peruskorjatussa kiinteistössä. Työn kehittämisen tukena toimii äidinkielen ja kirjallisuuden tiimi.

Virkaan kuuluu äidinkielen ja kirjallisuuden opettaminen. Lisäksi tehtävänä on opiskelijoiden S2-opintojen ohjaaminen ja suomen kielen valmiuksien tukeminen.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa. Virkaan haastateltavien tulee varautua haastattelujen toteuttamiseen teams-etäyhteydellä.

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Tiedusteluihin vastaa Kotkan lyseon rehtori Mette Godenhjelm, puh. 050 413 5567. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@kotka.fi.

Kotkan kaupunki, Opetustoimen vastuualue
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 16 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.

Sinulle suositellut työpaikat