Skip to main content
test
Lukion lehtori, biologia ja maantiede - Lahden kaupunki

Tule Lahden lyseoon BIOLOGIAN JA MAANTIETEEN LEHTORIKSI 1.8.2024 alkaen.

Kelpoisuusvaatimuksena on lukion biologian ja maantieteen aineenopettajan kelpoisuus. Tehtävä on kokoaikainen.

Lahden lyseo on täynnä toimintaa. Lahden lyseossa on noin 850 opiskelijaa yleislinjalla ja luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian sekä urheilun valtakunnallisilla erityistehtävälinjoilla. Satavuotista taivaltaan juhlinut oppilaitos on peruskorjattu vuonna 2014. Lahden lyseo sijaitsee Lahden keskustassa.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote. Lisäksi tehtävään valittavalta voidaan pyytää huumausainetestiä koskeva todistus. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lahden kaupunki on vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa työntekijöilleen monipuolisesti henkilöstöetuja. Käytössäsi on hyvinvoinnin tukemiseen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu. Lisäksi olet oikeutettu paikallisliikenteen työsuhdematkalippuun, vuosittaiseen polkupyörähuoltoetuun ja sovittuihin lounasetuihin.

Hakemukset jätetään Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta viimeistään 4.3.2024 kello 15.00.

Lahden kaupungin perusopetuspalvelut ja lukiokoulutus kuuluvat sivistyksen palvelualueelle, joka vastaa opetus-, kasvatus-, liikunta- ja kulttuuripalvelujen järjestämisestä ja koko palvelualueen kehittämisestä. Sivistyksen palvelualue on uudistuva, osaamista arvostava ja aktiivinen yhteistyökumppani.

Lukiokoulutusta järjestetään kahdessa kaupungin lukiossa, joissa opiskelijoita on noin 2 100.

Lisätietoja

http://www.lahdenlyseo.fi
https://www.lahti.fi/tyo-ja-yrittaminen/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Tero Matkaniemi, p. 050 559 7968

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Lahden lyseo

Lahti on kaupungin kokoinen kaupunki, joka pysyy liikkeessä ja luo tulevaisuutta.

Meillä saat tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voit itse vaikuttaa. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla. Meillä työn ja perhe-elämän yhdistäminen on joustavaa.

Lahti on yliopistokaupunki ja kansainvälisesti tunnettu ympäristökaupunki. 120 000 asukkaan kaupungissa arki on sujuvaa, palvelutarjonta on runsasta ja luonto alkaa etuovelta. Luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja monipuoliseen tapahtumatarjontaan on helppo ihastua.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3 700 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Lahdenkatu 6, 15110 Lahti
Lahden kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat