Skip to main content
test
Lukion lehtori, EN, EA - Kotkan kaupunki

Kotkan opetustoimessa on haettavana lukion lehtorin virka, opetettavina aineina englannin kieli ja espanjan kieli, täytettäväksi toistaiseksi 1.8.2023 lukien.

Hakuaikaa on päätetty jatkaa 7.6.2023 asti.

Viran ensimmäinen sijoituspaikka on Karhulan lukio. Karhulan lukio toimii Karhulan koulun kanssa yhteisissä tiloissa Karhulan keskustassa. Karhulan lukiossa on n. 400 opiskelijaa.

Haemme Karhulan lukion opettajakunnan vahvaa osaamista täydentämään innostavaa, uudistavaa, kehityshakuista ja yhteistyökykyistä opettajaa, jolla on hyvän aineenhallinnan lisäksi hyvät opetus- sekä tiimityötaidot, monipuoliset tietotekniset valmiudet sekä halu kehittää ja laajentaa omaa osaamistaan.

Karhulan lukiossa on kaksi painotuslinjaa, Matemaattis-teknologinen linja ja Yrittäjyyslinja, minkä vuoksi valinnassa ansioksi katsotaan kiinnostus ja mahdollinen kokemus yrittäjyyskasvatuksesta sekä työelämä- ja korkeakouluyhteistyöstä. Eduksi katsotaan myös kiinnostus projekti- ja hanketyöhön. Edellytämme oman oppiaineen kehittämisen lisäksi halukkuutta kehittää ja toteuttaa uuden opetussuunnitelman mukaista yhteistyötä yli oppiainerajojen sekä valmiutta korkeakoulu- ja työelämäyhteistyöhön. Hakijoilta toivotaan kokemusta digitaalisista työympäristöistä ja oppimateriaaleista sekä kokemusta ja ajantasaista tietoa lukion uudesta opetussuunnitelmasta sekä digitaalisista ylioppilaskokeista. Valinnassa voidaan katsoa eduksi myös muut sivuaineet.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedusteluihin vastaa Karhulan lukion rehtori Kristiina Juvonen, puh. 040 758 3953. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@kotka.fi.

Lisätietoja

Kotkan kaupunki, Opetustoimen vastuualue

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 16 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla. Kotkan kaupunki on savuton työntantaja.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat