Skip to main content
test
Lukion lehtori, matematiikka ja fysiikka - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupunki hakee matematiikan ja fysiikan lehtoria Lyseon lukioon.

Vaasan lyseon lukio on lähes 900 opiskelijan lukio, jonka toiminnassa korostuu kansainvälisyyskasvatus ja monipuolinen kehittämistoiminta. Lukio toimii kaksikielisellä kampuksella.

Virkaan on asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Edellytämme hakijalta hyviä yhteistyötaitoja.

Arvostamme osaamista tieto- ja viestintätekniikan hyödyntämisessä opetuksessa sekä kiinnostusta kehittämistoimintaan. Vähintään yhden vuoden lukiotyöskentely katsotaan eduksi. Sekä ennakkoluulotonta asennetta koulutuksen kehittämiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset työskentelemään suuren lukion monia mahdollisuuksia tarjoavassa työyhteisössä.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Jaakko Perttu puh. 040 513 9517

Lisätietoja

Sivistystoimi / Lyseon lukio

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat