Lukion lehtorin vuorotteluvapaan sijaisuus - Oulaisten kaupunki

Oulaisten lukion lehtorin vuorotteluvapaan sijaisuus ajalla 20.2. - 31.5.2020. Opetettavat aineet ovat matematiikka ja kemia, yhteensä 21 h.
Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 mukaan. Valittavan henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselta vaadittavat edellytykset vuorotteluvapaalain mukaisesti.
Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella: Oulaisten kaupunki, sivistystoimisto, Lautatarhankatu 7 B, 86300 Oulainen.
Valituksi tulleen on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Tutustu työnantajaan

Rehtori Tapio Matinlauri, puh. 044 4793 311, e-mail: etunimi.sukunimi@oulainen.fi

Oulaisten kaupunki, Sivistyskeskus
Osoite: Koulutie 3, 86300 Oulainen

Oulaisten kaupunki on n. 7500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.