Lukion luma-aineiden päätoiminen tuntiopettaja, Espoonlahden lukio - Espoon kaupunki

Haemme Espoonlahden lukioon päätoimista (20 vvt.) luma-aineiden opettajaa. Tehtävään kuuluu opiskelijoiden tukeminen matemaattisissa aineissa. Tukitoimia voi olla mm. tukiopetuksen antaminen, laskupajan pitäminen, samanaikaisopettajan toimiminen ja etäopetus. Tehtävään sisältyvät oppiaineet määräytyvät valitun osaamisen perusteella.

Koulun nimi ja osoite: Espoonlahden lukio, Opettajantie 3, Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa marraskuussa 2020 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimus: Lukion matematiikan, fysiikan tai kemian lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään hyviä sosiaalisia taitoja ja halua tarttua uusiin haasteisiin. Etäopetukseen vaadittavat tietotekniset valmiudet ovat välttämättömiä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme usean lukion oppiaineen hallintaa.

Espoonlahden lukio on kielipainotteinen yleislukio. Opiskelijat ja opettajat viihtyvät täällä hyvin, mikä näkyy niin opiskelijoiden hyvinvointikyselyissä, kuin erinomaisina työhyvinvointituloksina opettajille suunnatuissa mittauksissa. Opiskelijoiden ja opettajien korkea motivaatio näkyy maan kärkitasoon nousseissa ylioppilaskirjoitusten tuloksissa.

Espoossa on 10 suomenkielistä lukiota. Kaikissa Espoon lukioissa on laadukas yleislinja sekä osassa lukiolinja, painotus tai opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä erityinen koulutustehtävä. Kahdessa lukiossa on myös valtakunnallinen kehittämistehtävä. Espoon suomenkielisissä lukioissa opiskelee noin 5200 opiskelijaa.

Lisätietoja

https://www.jylla.fi/

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa Juha Kivioja
Espoonlahden lukion rehtori
043 8258416
juha.kivioja@espoo.fi

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus, Lukiolinja, Espoonlahden lukio
Osoite: Opettajantie 3, 02360 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.