Skip to main content
test
Lukion opinto-ohjaaja - Suomussalmen kunta

Suomussalmen kunnan lukiokoulutukseen haetaan opinto-ohjaajaa vakinaiseen virkaan 1.8.2024 alkaen.

Suomussalmen kunnan lukiokoulutukseen haetaan opinto-ohjaajaa vakinaiseen virkaan 1.8.2024 alkaen.

Lukiokoulutuksen opinto-ohjaajan vakinainen virka täytetään osa-aikaisena, 70% :n työajalla. Opinto-ohjaajan virassa noudatetaan vuosityöaikaa.

Lukion opinto-ohjaaja vastaa mm. opiskelijan kasvun ja kehityksen tukemiseen liittyvästä ohjauksesta, oppimaan oppimisen ohjauksesta sekä urasuunnitteluun ja jatko-opintoihin liittyvästä ohjauksesta sekä ns. jälkiohjauksesta. Lukion opinto-ohjaaja koordinoi ryhmänohjauksia, on jäsenenä opiskeluhuoltoryhmässä, sekä on vastuuhenkilönä perusopetuksen jälkeisestä oppilaanohjauksesta Suomussalmen kunnassa (VALPAS-vastuuhenkilö).

Työntekijältä vaaditaan hyviä yhteistyötaitoja, opiskelijalähtöistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta sekä monipuolista jatkokoulutusmahdollisuuksien ja työelämävaatimusten hallintaa. Eduksi katsotaan asiantuntemus oppivelvollisuuslain tuomista tehtävistä toisella asteella sekä digipedagogiikan ja sosiaalisen median käytön hallinta.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaan. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan. Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla.

Virkaan valitun henkilön on toimitettava 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä työnantajalle lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikosrekisteriote. Todistukset on toimitettava ehdolla, että valintapäätös muutoin raukeaa.

Hakuaika päättyy pe 23.2.2024 kello 15.00.

Hakemukset sähköisesti kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakemukseen on liitettävä kelpoisuutta osoittavat todistukset ja CV/ansioluettelo pdf-tiedostoina. Alkuperäiset todistukset tulee esittää pyydettäessä erikseen.

Lisätietoja

http://www.suomussalmi.fi/lukio
https://www.suomussalmi.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/lukio/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Suomussalmen lukion vs. rehtori Tuula Uusitalo, puh. 044 571 0264, tuula.uusitalo@edu.suomussalmi.fi

Lisätietoja

Suomussalmen kunta, Sivistyspalvelut, lukiokoulutus

Suomussalmen kunta sijaitsee sisun syntysijoilla Ylä-Kainuussa. Maakuntakeskukseen Kajaaniin on matkaa 100 km. Asukkaita kunnassa on noin 7100. Olemme ylpeitä rikkaasta historiastamme, upeasta erämaaluonnostamme ja monipuolisista peruspalveluista. Upeiden liikuntamahdollisuuksiensa ansiosta Suomussalmi on nimetty vuoden 2018 eurooppalaiseksi urheilukaupungiksi. Kunta järjestää perusopetuksen, lukiokoulutuksen ja varhaiskasvatuksen. Kansalaisopisto toimii laajasti koko kunnan alueella. Ruukinkankaan uusi koulu otettiin käyttöön elokuussa 2022. Lukiorakennus on vastapäätä uutta koulurakennusta. Lukiokoulutus siirtyy uuteen koulurakennukseen syksyllä 2025. Suomussalmen lukiossa on opiskelijoita tällä hetkellä 74.


Osoite: Ruukinkatu 3, 89600 Suomussalmi

Sinulle suositellut työpaikat