Salon kaupungin sivistyspalveluissa/Salon lukiossa tuntiopettajan (filosofia ja uskonto) vuorotteluvapaasijainen ajalle 11.1. - 5.6.2021.

Nyt etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Työhösi kuuluu filosofian ja uskonnon kurssien opettaminen ja arviointi lukiossa ja lisäksi työssäsi saat arvostella ylioppilaskirjoitusvastauksia digitaalisessa Abitti-järjestelmässä sekä osallistua lukion uuden opetussuunnitelman valmisteluun.

Tehtävässä edellytetään lukion lehtorin kelpoisuutta opetettavissa aineissa ja lisäksi kokemusta ylioppilaskirjoitusten digitaalisesta arvostelusta.

Kelpoisuusehto määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Sijaisuuteen valitun tulee täyttää TE-toimiston vuorotteluvapaan sijaiselle asettamat ehdot. Hakijan tulee itse tarkistaa sopivuutensa ko. sijaisuuteen.

Eduksi luetaan kokemus lukio-opetuksesta ja lukion opetussuunnitelmatyöstä.
Tämän lisäksi arvostamme kehittävää ja luovaa asennetta sekä opiskelijakeskeisyyttä.

Työn kautta sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan isoon nuorten joukkoon upeissa tiloissa hienossa työyhteisössä.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on ovtes:n mukainen.

Virkasuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Palvelussuhteessa noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / lukion tuntiopettaja. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 25.9.2020 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa Salon lukion rehtori Juha-Markus Koistinen, puh. 044 778 6101, juha-markus.koistinen@salo.fi.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Salon lukio
Osoite: Kaherinkatu 2, 24130 Salo

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on reilun 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita. Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät kivijalkamyymälät, ostoskeskukset sekä Suomen parhaan torin. Salon sijainti on ihanteellinen. Suomen ensimmäiseen pääkaupunkiin Turkuun on matkaa moottoritietä vain 52 kilometriä ja nykyiseen pääkaupunkiimme Helsinkiin 114 kilometriä.

SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka