Lukion uskonnon ja psykologian tuntiopettaja - Tornion kaupunki

Lukion uskonnon ja psykologian tuntiopettaja - Tornion kaupunki

Tornion yhteislyseon lukiossa on avoinna lukuvuonna 2019-20 uskonnon ja psykologian tuntiopettajan tehtävä. Tehtävä on määräaikainen johtuen vakinaisen viranhaltijan virkavapaudesta. Työsuhde kestää 1.8.2019-31.7.2020.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti ja palkkaus OVTES:n mukaan. Valinnassa noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.tyll.fi

rehtori Marko Kaarlela, marko.kaarlela(a)tornio.fi ja puh. 0405080579

Tornion kaupunki, Sivistyspalvelut
Osoite: Kauppakatu 29, 95400 Tornio

Merkittävän historian ja kehittyvän nykypäivän Tornio muodostaa Perämerenkaaren rajattomien mahdollisuuksien kansainvälisen kaksoiskaupungin yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa. Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1300 eri alan ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle keskellä hyviä palveluja.
www.tornio.fi
Tornion yhteislyseon lukio on Lapin maakunnan suurimpia lukioita. Lukiossamme on laaja syventävien ja soveltavein kurssien tarjonta opiskelijoille ja aloittavia lyhyitä kieliä on neljä. Kemian opettaja voi käyttää laboratoriota opiskelijoiden kanssa ja välineet luokissa ovat ajanmukaiset. Ilmapiiri lukiossa on välitön, erilaisuudet salliva ja avoin.
Tornion yhteislyseon lukiossa noin 340 lukiolaista ja lisäksi noin 100 ammattisto Lappian kaksoistutkintoa suorittavaa opiskelijaa. Henkilökuntaa lukiossa on noin 30.
Lisätietoa koulustamme voi lukea kotisivulta www.tyll.fi.

Tutustu työnantajaan