Skip to main content
test
Lukiosihteeri, Espoonlahden lukio - Espoon kaupunki

Tule lukiosihteeriksi Espoonlahden lukioon!

Espoonlahden lukiossa on noin 640 opiskelijaa ja 40 opettajaa. Hallinnossa on 1,5 lukiosihteeriä, virka-apulaisrehtori ja rehtori.

Lukiosihteerin työnkuva on monipuolinen ja tehtäviin kuuluu mm. opiskelija- ja henkilöstöhallintoon sekä taloushallintoon liittyviä tehtäviä, erilaisten rekisterien ylläpitoa ja tilausten tekemistä.

Tarjoamme tueksesi auttavaisen tiimin, jossa on hyvä yhteishenki. Kymmenen lukion lukiosihteerit tapaavat säännöllisesti tulosyksikön asiantuntijoiden kanssa ja jakavat osaamistaan.

Otamme huomioon kaikki hakuaikana tulleet hakemukset. Voimme käsitellä hakemuksia ja aloittaa haastattelut jo hakuaikana. Valinta tehdään hakuajan päätyttyä sen jälkeen kun haastattelut on saatu päätökseen.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoonlahden lukio, Opettajantie 3
Työaika: 36,25 h/vk
Tehtävä on vakinainen.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi voidaan maksaa KVTES:n mukaista työkokemukseen perustuvaa lisää max 8 %.

Kelpoisuusvaatimukset:
Kelpoisuusehtona on soveltuva ammattikorkeakoulu-, opisto- tai koulutasoinen tutkinto tai ammattitutkinto. Kelpoisuutta osoittavat opintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.


Arvostamme
- opiskelija-, talous- ja henkilöstöhallinnon tuntemusta
- vahvaa tieto- ja viestintäteknistä osaamista
- järjestelmällistä ja huolellista työotetta
- joustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja
- taitoa aikatauluttaa ja priorisoida työtehtäviä
- työkokemusta sihteerin tehtävässä
- englannin kielen taitoa


Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Voit kysyä työpaikan olosuhteista (esim. erityistarpeista) myös anonyymisti. Lähetä kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian sinulle paljastamatta henkilöllisyyttäsi esihenkilölle.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/espoonlahden-lukio

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa
rehtori Juha Kivioja
p. 0438258416
(Jos en ehdi vastaamaan, lähetä soittopyyntö tekstiviestillä.)

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Espoonlahden lukio

Meidän lukio. Ei mikä tahansa lukio! Espoon lukioissa opiskelee lähes 6600 nuorta 10 suomenkielisessä lukiossa. Kaikissa lukioissamme on yleislinja sekä lisäksi erilaisia painotuksia, linjoja ja opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämiä erityistehtäviä. Tule kanssamme rakentamaan siltaa nuorten tulevaisuuteen! Tarjoamme kaupungin henkilöstöetujen lisäksi mm. laadukkaat ja kestävää tulevaisuutta edistävät oppimisympäristöt, mahdollisuuksia kehittyä sekä kehittää koulua yhdessä opiskelijoiden kanssa. Kunta10-tulosten mukaan (v. 2022) lukiokoulutuksessa työskentelevistä 84 prosenttia suosittelisi meitä työnantajana ystävilleen.


Osoite: Opettajantie 3, 02360 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat