Skip to main content
test
Lukukoordinaattori / Varhaiskasvatus ja esiopetus - Tampereen kaupunki

Haemme lukukoordinaattoria varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.10.2022 - 31.12.2023.

Tampereen kaupunki on saanut Opetushallituksen rahoitusta seitsemän Pirkanmaan kunnan yhteishankkeeseen: Lukuintoa Pirkanmaan esi- ja alkuopetukseen - voimalla seitsemän kunnan. Hankkeessa kuntien hanketyöntekijät suunnittelevat ja toteuttavat erityistä lukutaitotyötä tarvitseville esi- ja alkuopetuksen oppilaille monilukutaito-osaamista vahvistavaa ja lukuinnostusta tukevaa toimintaa ja rakenteita.

Hankerahalla Tampereen kaupunki palkkaa hankkeeseen lukukoordinaattorin, joka aloittaa työnsä lokakuussa. Lukukoordinaattori tukee ryhmien lukutaitotyön rakenteiden kehittymistä, jotta kielitietoisuus opetuksessa vahvistuu. Tavoitteen saavuttamiseksi esi- ja alkuopettajien innostaminen lukutaitotyöhön on keskeistä. Lukukoordinaattori tekee verkostotyötä sekä hankkeen kuntien työntekijöiden että muiden lukutaitoa edistävien ja kehittävien tahojen kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuksen opettajan tai luokanopettajan kelpoisuus

Eduksi katsotaan kokemus esi- ja alkuopetuksen yhteistyöstä sekä suomi toisena kielenä -opetuksen tuntemus. Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyötaitoja ja verkostotyöosaamista.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Pyydämme, että liität tutkintotodistuksen sähköiseen hakemukseesi KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset tarkistetaan ennen työsopimuksen allekirjoittamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Pia Kuisma p. 040 8064 774 tai sähköpostilla pia.kuisma@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 28.9.2022.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Pia Kuisma p. 040 8064 774 tai sähköpostilla pia.kuisma@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Kehittäminen

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat