Lumilautailuvalmentaja - Kuusamon kaupunki


Vuokatti-Ruka urheiluakatemia hakee lumilautailuvalmentajaa Kuusamoon. Valmentajan tehtäviin kuuluu kokonaisvaltaisen valmennusprosessin suunnittelua ja valmennuksen järjestämistä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.

Valmentaja toimii siten, että nuori tuntee olonsa turvalliseksi sekä fyysisesti että psyykkisesti, kunnioitetuksi sekä huomioonotetuksi yksilönä. Nuoren toiveita ja ehdotuksia kuunnellaan ja hän voi tehdä myös valintoja häntä koskevissa päätöksissä. Valmennus tukee urheilijan omaa sisäistä motivaatiota ja samalla nuoren itsetunnon ja persoonan kehittymistä. Valmentaja tukee urheilullisen elämäntavan oppimista ja ihmisenä kasvua.

Hakijalta toivotaan valmentajan ammattitutkintoa tai muuta liikunta-alan koulutusta sekä B -luokan ajokorttia.

Järjestämme hakijoille haastattelun ja valmennustilanteen Kuusamossa, toukokuun ensimmäisellä viikolla.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Työ alkaa 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan päättyen 30.4.2022.
Koeaika on 4 kk.

Hakemukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi - työavain numero 351738 . Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset opiskelu- ja työtodistusjäljennöksineen voi toimittaa myös paperiversiona osoitteella Kuusamon kaupunki / kasvatus- ja sivistystoimisto/ Vuokatti-Ruka urheiluakatemia, PL 9, 93601 KUUSAMO

Lisätietoja antaa:
Valmennuspäällikkö, Mika Pelli, Vuokatti-Ruka urheiluakatemia puhelin: +358504641906 email: mika.pelli@kuusamo.fi, https://ruka.vrua.fi/

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi
https://ruka.vrua.fi/

Tutustu työnantajaan

Valmennuspäällikkö, Mika Pelli, Vuokatti-Ruka urheiluakatemia, puhelin: +358504641906, email: mika.pelli@kuusamo.fi, https://ruka.vrua.fi/

Kuusamon kaupunki, Kasvatus- ja sivistystoimi, Koulutuspalvelut, Vuokatti-Ruka urheiluakatemia
Osoite: Oulangantie, 93600 Kuusamo

Kaikkien aikojen Kuusamo, Pohjolan luontopääkaupunki Kuusamo työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa. Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus. Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.

Sinulle suositellut työpaikat