Luokanopettaja (2), resurssiopettaja - Lopen kunta

Lopen kunnan sivistyspalveluissa julistetaan haettavaksi kaksi määräaikaista luokanopettajaa (resurssiopettaja) ajalle 25.10.2021 - 4.6.2022 tai sopimuksen mukaisesti.

Tehtävät sijoittuvat seuraavasti:
- Läyliäisten koulu
- Launosten kasvatusalue ja Lopen yhtenäiskoulu (työn jakautuminen sovitaan erikseen valitun henkilön kanssa)

Opetustunteja on viikossa 24 vuosiluokilla 1 - 6.

Määräaikaisten työtehtävien perusteena on Lopen kunnan sivistyspalveluille myönnetty erityisavustus varhaiskasvatukseen ja esi-ja perusopetukseen koronaepidemian (COVID-19) vaikutusten tasoittamiseksi vuosille 2021-2022.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan erikseen sovitun aikataulun puitteissa. Toimen täyttämisessä noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Kunnassamme on tehty työn vaativuuden arviointi, johon tehtäväkohtainen palkka perustuu.

Lopen kunta käyttää sähköistä rekrytointijärjestelmää, joten hakemus tulee tehdä osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Launosten ja Läyliäisten koulun rehtori Susanna Eljaala-Ojala p. 040 330 6209 tai etunimi.sukunimi@loppi.fi

Lisätietoja

Lopen kunta, Sivistyslautakunta, Perusopetus

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, vajaan 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä työhyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa eri työuran- ja elämänvaiheissa. Loppi on savuton työnantaja.

Lopen kunnassa on seitsemän perusopetusta antavaa oppilaitosta, kuusi alakoulua ja yksi yhtenäiskoulu. Yhtenäiskoulun yhteydessä toimii kunnan oma lukio. Esiopetusta antavia pisteitä kunnassamme on viisi, joista kolme toimii päiväkotien yhteydessä ja kaksi alakoulujen yhteydessä. Varhaiskasvatus toimii osana kasvatus- ja koulutustoimea. Henkilöstöä kunnan kouluissa on yhteensä noin 130 henkilöä.


Osoite: -, Loppi
Lopen kunta - Savuton työpaikka Lopen kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat