Luokanopettaja (2002) - Loviisan kaupunki

Luokanopettaja (2002) - Loviisan kaupunki

Loviisa on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kunnan 15 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 50 koulunkäynninohjaajaa.

Isnäsin koulussa on noin 35 oppilasta, kaksi vakinaista luokanopettajaa ja koulunkäynninohjaaja. Yhteisöllisyys, lähiympäristö ja yhteistyö yli kielirajojen ovat asioita joihin Isnäsin koulussa kiinnitämme paljon huomiota päivittäisessä työskentelyssämme. Pienessä koulussa kasvaa suuria sydämiä!

Loviisan kaupunki hakee Isnäsin kouluun luokanopettajaa ajalle 1.8.2019-31.7.2020. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, kiinnostusta yhdysluokkaopetukseen, liikuntaan ja tekniseen työhön sekä toivomme, että haluat kehittää kyläkoulun toimintaa. Lisäksi toivomme, että olet kiinnostunut tekemään yhteistyötä ruotsinkielisen naapurikoulun kanssa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina tai toimittaa niistä kirjalliset kopiot osoitteeseen Sivistys- ja hyvinvointikeskuss, Karlskronabulevardi 8, PL 77, 07901 LOVIISA.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään kahden viikon sisällä tehtävän alkamisesta ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Virka täytetään neljän kuukauden koeajalla.

Lisätietoja

www.loviisa.fi tai www.peda.net/loviisa

Tiedustelut rehtori Taija Hyttinen puh. 044 0555 813, taija.hyttinen@edu.loviisa.fi

Isnäsin koulu
Osoite: Loviisa

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!
Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Tutustu työnantajaan