Luokanopettaja - Sotkamon kunta

Luokanopettaja - Sotkamon kunta

Sotkamon kunnan sivistyspalveluissa julistetaan haettavaksi perusopetuksen luokanopettajan virka
nro 0301. Virka täytetään 1.8.2019 alkaen toistaiseksi. Toimipaikkana on Kontinjoen koulu.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä aiempaa kokemusta yhdysluokkaopetuksesta. Eduksi luetaan myös hyvä sähköisten oppimisympäristöjen hallinta.

Mahdolliseen haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot em. todistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.

Tehtävään valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveyden-tilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Hakemukseen tulee liittää todistukset kelpoisuudesta ja ansioluettelo. Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Sotkamon kunta/Sivistyksen toimiala, Markkinatie 1, 88600 Sotkamo.

Lisätietoja

http://www.sotkamo.fi

Kontinjoen koulun johtaja Anu Rautiainen, anu.rautiainen@sotkamo.fi, puh. 050 597 4774
Kasvatusjohtaja Ville Manninen, ville.manninen@sotkamo.fi, puh. 044 750 2298

Sotkamon kunta, Sivistyksen toimiala
Osoite: Markkinatie 1, Sotkamo

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen. Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset. Sotkamossa bisneksen tekemisen vireys ja luonnonläheisyys viihtyvät vierekkäin. Sotkamon kunta on savuton työpaikka. Ota yhteyttä ja tutustu sotkamolaiseen tapaan toimia!

Tutustu työnantajaan