Luokanopettaja - Keravan kaupunki

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on haettavana vakituinen LUOKANOPETTAJAN VIRKA (nro 018) 1.8.2019 alkaen.

Tehtävän sijoituspaikka palvelussuhteen alkaessa on Savion koulu.

Oletko yhteisopettajuudesta, ilmiöpohjaisesta oppimisesta ja taitopohjaisen arvioinnin kehittämisestä kiinnostunut opettaja? Haemme joukkoomme tiimipeluria ja innostunutta luokanopettajaa, jolta toivomme kykyä TVT:n monipuoliseen hyödyntämiseen oppimisessa. Koulussamme on vahva yhteisopettajuuden kulttuuri. Joustavat opetusjärjestelyt yleis- ja erityisopetuksen välillä ovat luonteva osa päivittäistä arkeamme ja uskomme vahvuuspedagogiikan edistävän oppilaan hyvinvointia. Katsomme eduksi erinomaiset vuorovaikutustaidot, taidot opettaa musiikkia ja/tai englantia ja ruotsia. Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen kielen taitoa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti lukuvuodeksi 2019-2020.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.kerava.fi

Vs. rehtori Mari Korhonen p. 040 318 2288 tai vs. apulaisrehtori Mari Moilanen p. 040 318 2289 (etunimi.sukunimi@kerava.fi)

Keravan kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen toimiala
Osoite: Juurakkokatu 33, 04260 Kerava

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1700 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 36 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.
Kasvatuksen ja opetuksen toimialalla työskentelee noin 800 varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen ammattilaista.

Tutustu työnantajaan