Luokanopettaja - Lahden kaupunki

Luokanopettaja - Lahden kaupunki

Tule Myllypohjan peruskouluun LUOKANOPETTAJAKSI 1.8.2019 alkaen. Kelpoisuusvaatimuksena on luokanopettajan kelpoisuus.

Myllypohjan peruskoulu on 1-6 vuosiluokkien laadukasta perusopetusta tarjoava koulu Lahden pohjoisen alueella. Koulumme tarjoaa monipuolisen oppimisympäristön sekä yleisopetuksessa että luokkamuotoisessa erityisopetuksessa opiskeleville yhteensä yli 300 oppilaalle. Olemme virkeä ja aikaansaava alakoulu, jolle tunnusomaista on aktiivinen oppilaiden, opettajien ja luokkien välinen yhteistyö sekä iloinen tekemisen meininki. Koulumme sijaitsee aurinkoisella paikalla asuinalueen keskellä Myllypohjan kaupunginosassa.

Toivomme, että sinäkin nautit yhdessä tekemisestä ja näet myönteisen ilmapiirin voimavarana niin oppilaille kuin opettajille. Arvostamme sinussa joustavuutta, monipuolisuutta ja ennakkoluulottomuutta. Odotamme tulevalta luokanopettajalta halukkuutta ja taitoa toimia yhteis- ja/tai samanaikaisopettajana joustavissa opetusryhmissä. Toivomme aktiivista, uuden opetussuunnitelman innoittamaa ja reipasotteista taitajaa luokanopettajan monipuolisilla taidoilla. Tehtävänä on yhteisopettajuus erityisluokanopettajan ja tuen oppilaiden kanssa. Katsomme eduksi käsityön ja musiikin opettamisen halukkuuden.

Koulumme on mukana vuosityöaikakokeilussa, tästä kerromme lisää mahdollisessa haastattelussa.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Mikäli kelpoisia hakijoita ei ole, tehtävä voidaan täyttää määräaikaisena ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote ja toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 24.6.2019 klo 9.00.

Lahden kaupungin perusopetuspalvelut kuuluvat sivistyksen palvelualueelle, joka vastaa opetus-, kasvatus-, liikunta- ja kulttuuripalvelujen järjestämisestä ja koko palvelualueen kehittämisestä. Sivistyksen palvelualue on uudistuva, osaamista arvostava ja aktiivinen yhteistyökumppani. Perusopetusta järjestetään 25 koulussa. Oppilaita on yli 10300, opettajia ja avustajia yli 1000.

Lisätietoja

https://peda.net/lahti/koulut/myllypohja
http://www.lahti.fi/palvelut/tyo-ja-yrittaminen/lahti-tyonantajana

Reetta Ahokas, rehtori
puh. 050 518 0292 virka-aikana
reetta.ahokas@lahti.fi

Lahden kaupunki, Myllypohjan peruskoulu
Osoite: Vanha Ahtialantie 93, 15300 Lahti

Lahden kaupungin perusopetuspalvelut kuuluvat sivistyksen palvelualueelle, joka vastaa opetus-, kasvatus-, liikunta- ja kulttuuripalvelujen järjestämisestä ja koko palvelualueen kehittämisestä. Sivistyksen palvelualue on uudistuva, osaamista arvostava ja aktiivinen yhteistyökumppani. Perusopetusta järjestetään 27 koulussa. Oppilaita on yli 10200, opettajia ja avustajia yli 1000.

Tutustu työnantajaan