Luokanopettaja - Kemin kaupunki

Luokanopettaja - Kemin kaupunki

Perusopetuksen luokanopetuksen määräaikainen viransijaisuus ajalle 1.8.2019-31.7.2020.

Sijoituspaikkana on Kivikon koulu.

Kivikon koulu on reilun 400 oppilaan koulu, joka toimii kahdessa yksikössä. Meille tärkeitä asioita opetustyössä ovat kannustava toimintakulttuuri, toiminnallisuus sekä tieto- ja viestintätaitojen hyödyntäminen oppimisessa. Painotamme hyviä ryhmänhallinta- ja yhteistyötaitoja, ratkaisukeskeisyyttä sekä kehittämismyönteistä työotetta. Luemme eduksi kokemuksen ja kiinnostuksen yhteisopettajuudesta.

Kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaiset. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä viikolla 25. Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 14 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset tulee täyttää Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

http://www.kemi.fi

Ellen Nissinen, ellen.nissinen@edukemi.fi 040-1830494

Kemin kaupunki, Sivistystoimi, Peruskoulut, Kivikon koulu
Osoite: Kiveliönkatu 31, 94600 Kemi

Kemi on vehreä ja vireä matkailun, palvelujen, kulttuurin ja koulutuksen keskus Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle.

Tutustu työnantajaan