Luokanopettaja - Salon kaupunki

Luokanopettaja - Salon kaupunki

Salon kaupungin lasten ja nuorten palvelut julistaa haettavaksi perusopetuksessa määräaikaisesti ajalle 7.8.2019-30.5.2020:

Luokanopettajan virka (320 279) Teijon koulu.

Luokanopettaja vastaa 1.-3. luokkien opetuksesta ja tehtäviin kuuluu S2-kielen opetus. Luontoon liittyvä kokemus ja koulutus katsotaan eduksi.

Teijon koulussa on kaksi opettajaa ja sijainti on heti kansallispuiston vieressä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Virkasuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen ja hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Määräaikaisesti täytettävässä virassa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi.
Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä: Hakemus / ko. virka. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Lisätietoja antaa Teijon koulun rehtori Mikko Linna, puh. 02 778 4581.
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointi@salo.fi, puh. 02 778 2277.

Salon kaupunki, Teijon koulu
Osoite: Teijontie 100, 25570 Teijo

Salo on 52 500 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Visiomme on olla joka päivä parempi kaupunki niin asukkaille, henkilöstölle kuin yrityksillekin. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.
Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salon kaupunki on yksi alueen suurimpia työnantajia ja työllistää tällä hetkellä noin 3 500 alansa ammattilaista.
Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan