luokanopettaja - Iitin kunta

IITIN KUNNAN SIVISTYSPALVELUISSA on haettavana ajalle 6.8.-21.12.2019 täytettävä perusopetuksen luokanopettajan määräaikainen tehtävä Kausalan alakoulussa. Valittava henkilö sijoittuu 5. luokkaan ja velvollisuudella opettaa pehmeiden materiaalien käsityötä. Valittavalla henkilöllä on lisäksi mahdollisuus jatkaa Iitin kunnassa luokanopettajana 31.7.2020 asti toisessa koulussa.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluttua valintapäätöksen tiedoksisaannista sekä esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävän täytössä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.iitti.fi

Kausalan ja Kausan koulun rehtori Ari Ollikainen puh: 040 5547 093, ari.ollikainen@iitti.fi

Iitin kunta, Sivistyspalvelut , Perusopetus ja lukio, Kausalan koulu
Osoite: Juoksijantie 22, 47400 Kausala

Iitti on 6900 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen. Lisää vauhtia kuntaan on tuomassa rakenteilla oleva kansainvälisen tason moottoriurheilu- ja ajokoulutuskeskus KymiRing.

Tutustu työnantajaan