Luokanopettaja - Haapaveden kaupunki

Luokanopettaja - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupungin koulutoimessa on haettavana luokanopettajan tehtävä lukuvuodelle 2019-2020

Sijoituspaikkana on 3-opettajainen Vatjusjärven koulu (luokat 1.-6.). Tehtävään kuuluu opetus pääsääntöisesti 5.-6. -yhdysluokassa. Edellytämme hyvää yhteistyökykyä ja aloitteellisuutta. Eduksi katsotaan opettajakokemus yhdysluokissa toimimisesta sekä käsityön vahva osaaminen (joko pehmeät tai kovat materiaalit). Myös tieto- ja viestintätekniikan osaaminen sekä sähköisten oppimisympäristöjen käyttökokemus katsotaan eduksi.
Tehtävä täytetään mikäli kaupunginhallitus myöntää täyttöluvan.

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta. Tehtävässä on 4 kk:n koeaika.

Pyydämme jättämään hakemuksen sähköisesti kuntarekry.fi-sivujen kautta ja liittämään mukaan kelpoisuutta osoittavan todistuksen. Muut todistukset toimitetaan myöhemmin.

Mikäli ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, voi kirjalliset hakemukset toimittaa os. Haapaveden kaupunki, koulutoimisto, PL 40, 86601 Haapavesi.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

rehtori Risto Klasila puh. 044 759 1358
risto.klasila@haapavesi.fi

Haapaveden kaupunki, Sivistys
Osoite: Haapavesi

Haapavesi on n. 7100 asukkaan kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla.

Tutustu työnantajaan