Luokanopettaja - Keravan kaupunki

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on uudelleen haettavana LUOKANOPETTAJAN VIRANSIJAISUUS (259) ajalle 1.8.2019-31.7.2020.

Aiemmin hakeneet huomioidaan uudessa haussa.

Tehtävän sijoituspaikka on Kalevan koulun 3. luokka.

Kalevan koulu on kolmisarjainen alakoulu. Oppilaita koulussamme on n. 400.

Toimintakulttuurillemme keskeistä on yhdessä tekeminen, hyvä oppilaantuntemus ja monipuoliset työskentelytavat.

Hakijalta odotamme pedagogista osaamista sekä innostavaa otetta opettamiseen. Arvostamme vastuuntuntoa, tavoitteellisuutta työssä sekä yhteistyötaitoja. Edellytämme hakijalta erinomaista suomen kielen taitoa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.kerava.fi

Rehtori Ilari Tasihin p. 040 318 2297 (etunimi.sukunimi@kerava.fi)

Keravan kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen toimiala
Osoite: Kalevankatu 66, 04250 Kerava

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1700 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 36 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.
Kasvatuksen ja opetuksen toimialalla työskentelee noin 800 varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen ammattilaista.

Tutustu työnantajaan