Luokanopettaja - Askolan kunta

Luokanopettaja - Askolan kunta

Julistetaan uudelleen haettavaksi

Luokanopettajan virka (nro 1218), Askolan koulu, alakoulu.

Alakoulu toimii laadukkaissa uusissa tiloissa, jotka tarjoavat modernin ja viihtyisän oppimisympäristön yläkoulun yhteydessä. Alakoulussa on oppilaita noin 175.

Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja ryhmänohjaustaitoja. Aktiivista ja osallistavaa työotetta sekä halua koulun ja opetuksen monipuoliseen kehittämiseen. Esiin tulleet vuorovaikutustaidot, joustavuus sekä soveltuvuus työhön ja työyhteisöön vaikuttavat valinnassa.

Kelpoisuuden lisäksi hakijalta edellytämme digiosaamista sekä osaamista englannin kielen ja liikunnan opettamisessa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä Askolan kunnan työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen virkasuhteen aloittamista. Tehtävä täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla.

Tehtävää haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Hakuaika päättyy 26.7.2019 klo 14 mennessä. Hakemukseen on skannattava kelpoisuutta osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Aiemmin hakeneita ei oteta huomioon uudessa haussa.

Askolan kunta on savuton työnantaja.
Lisätietoa kunnasta: www.askola.fi

Lisätietoja

http://www.peda.net/askola

Rehtori Eeva Hanhivaara, puh. 0400 872 706 tai eeva.hanhivaara@eduaskola.fi tai vararehtori Nils Horn, puh. 040 710 9151 tai nils.horn@eduaskola.fi.

Perusopetus
Osoite: Askola

Askola on noin 5000 asukkaan viihtyisä kunta itäisellä Uudellamaalla, vain 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon naapurissa.

Tutustu työnantajaan