Luokanopettaja - Pudasjärven kaupunki

Luokanopettaja - Pudasjärven kaupunki

Pudasjärven kaupungin Hyvinvoinnin ja sivistyksen toiminta-alue julistaa haettavaksi luokanopettajan viransijaisuuden ajalle 28.10.2019 - 30.5.2020. Viransijaisuuden hoitopaikka on Pudasjärven Hirsikampus.

Pudasjärven Hirsikampus on 2016 toimintansa aloittanut yli 720 oppilaan ja opiskelijan yhtenäiskoulu ja lukio. Hirsikampuksella toteutetaan myös kansalaisopiston opetusta. Maailman suurin hirsikoulu tarjoaa modernin oppimisympäristön, jossa on hyvät puitteet opiskeluun ja yhteistoimintaan. Tilat on suunniteltu turvallisiksi, terveellisiksi, viihtyisiksi ja moneen käyttöön muuntuviksi.

Haemme opetusalan kehittämisestä kiinnostunutta osaajaa, jolla on valmius toimia yhtenäiskoulun toimintakulttuurin kehittämisessä.

Tehtävän kuvaus: Luokanopettajan viransijaisuus sisältäen lähinnä samanaikaisopetusta 5-luokilla. Lisäksi mahdollisesti opetusta 3-luokalla.

Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaisesti.

Eduksi luetaan:
- kokemus yhteisopettajuudesta ja tiimityöskentelystä.

Yhtenäiskoulun toimintaperiaatteiden edistämiseksi arvostamme myös kaksoiskelpoisuutta.

Tehtävään valitun tulee toimittaa nähtäväksi rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote sekä kaupungin työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan. Koeaika virkaa täytettäessä on 3 kuukautta.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.hirsikampus.fi

Tutustu työnantajaan

Tiedustelut mieluiten sähköpostitse (etunimi.sukunimi@pudasjarvi.fi) apulaisrehtori Juha Pätsiltä (050 441 7791) tai apulaisrehtori Aro Rissalta (040 560 9840).

Pudasjärven kaupunki, Hyvinvointi- ja sivistystoiminta, Sivistyspalvelut, Esi- ja perusopetus
Osoite: Nyynäjäntie 5, 93100 Pudasjärvi

Pudasjärvi on noin 8000 asukkaan matkailu- ja metsäkaupunki Oulun läänin pohjoisosassa. Rajanaapurimme Oulun keskustaan on vain noin tunnin ajomatka luonnonkauniista kaupungistamme. Pudasjärvi korostaa toiminnassaan paikkakunnan elinvoimaisuuden vahvistamista ja hyvää palvelurakennetta.