Luokanopettaja - Muuramen kunta

Muuramen kunnan opetuspalveluissa on haettavana vakinaista täyttämistä varten 1.8.2020 alkaen luokanopettajan virka. Virka on Muuramen kunnan opetustoimen ja alkusijoituspaikkana on Isolahden koulu. Viran tehtävään kuuluu yhdysluokan opettaminen.

Isolahden koulu on lv. 2020-2021 noin 50 oppilaan koulu, jossa on kolme opetusryhmää luokilla 1-6. Opetusryhmiä koulussa on kolme, jotka muodostuvat 1.-2. luokkalaisista, 3.-4. luokkalaisista ja 5.-6. luokkalaisista.

Muuramen kunnan opetustoimen painopistealueiksi on valittu mm. luovan ja rohkean kokeilukulttuurin tukeminen sekä yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen. Haemme joukkoomme positiivisella asenteella varustettua opettajaa, joka on valmis sitoutumaan koulumme arvoihin ja toimintakulttuuriin.

Hakijalle katsotaan eduksi kokemus yhdysluokkien opettamisesta ja kykyä opettaa monipuolisesti eri oppiaineita. Arvostamme myös monipuolista sähköisten oppimisympäristöjen, kuten Gsuite for Education -alustan, tuntemusta, hyviä ryhmähallinnan taitoja sekä halun ja kyvyn sitoutua Liikkuva koulu-toimintaan.

Hakemukset virkaan osoitetaan koulun rehtorille ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -palvelun kautta. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset on esitettävä mahdollisen haastattelun yhteydessä. Kelpoisuus edellä mainittuun virkaan määräytyy Asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (986/1998) perusteella. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES).

Virkaan valitun on ennen tehtävään vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Teppo Lairio, rehtori 050-3302827

Opetuspalvelut
Osoite: Pukkimäentie 1, 40950 Muurame

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme Muurame-hengeksi.