Tervetuloa mukavaan ja rauhalliseen kouluyhteisöön töihin!

Haemme Isojoen Koulukolmioon luokanopettajaa vakituiseen virkaan. Tehtäväsi on opettaa ja kasvattaa perusopetuksen luokilla 1-5. Työparinasi toimii koulunkäynnin ohjaaja.

Toivomme sinulta hyvää yhteistyökykyä ja joustavuutta sekä kiinnostusta oppijalähtöisen toimintakulttuurin kehittämiseen.

Arvostamme osaamistasi nykyaikaisten opetusvälineiden ja -menetelmien hallintaan sekä kehittävää työotetta.

Hakemus lähetetään 8.6.2020 klo 15.00 mennessä sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen koulutoimisto@isojoki.fi tai postitse osoitteella: Isojoen kunnan koulutuslautakunta, PL 23, 64901 Isojoki.

Liitä hakemukseen kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo pdf-tiedostoina.

Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Työnantaja voi toteuttaa haastattelut myös etäyhteyden kautta.

Ennen tehtävän vastaanottamista on hakijan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on 6 kk.

Lisätietoja

https://www.isojoki.fi/site?node_id=46

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa: Antti Oikarinen, 0400 712244

Isojoen kunta
Osoite: Kristiinantie 17B, 64900 Isojoki

Isojoen Koulukolmio on noin 160 oppilaan ja 30 opetus- ja tukihenkilöstön yhtenäiskoulu, jonka toiminnassa on mukana myös esiopetus. Koulussa on hyvä yhteishenki ja ajanmukaiset opetustilat sekä -välineet.

Isojoki on noin 2000 asukkaan yritteliäs ja luonnonläheinen kunta Etelä-Pohjanmaan eteläosassa, Satakunnan rajalla. Meillä vallitsee yhteistyökykyinen ja ihmisiä arvostava ilmapiiri.