Luokanopettaja - Keuruun kaupunki

Keuruun ala-asteen Kivelän koulussa on haettavana luokanopettajan viransijaisuus 4.9.2020 - 5.6.2021. Opetettavana on 4. vuosiluokka, 20 oppilasta. Lisäksi tehtävään kuuluu käsitöiden (pehmeät materiaalit) opettaminen 5. luokalle ja kuvataiteen 6. luokalle, yhteensä 27 vvh.

Edellytämme, että valittava opettaja on joustavasti käytettävissä vuosiluokilla 1-6. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä, aktiivista ja osallistuvaa työotetta sekä halua koulun ja opetuksen monipuoliseen kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Virkaan valitun tulee toimittaa ottamisesta päättävälle viranomaiselle 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saamisesta lääkärintodistus (Laki kunnallisesta viranhaltijasta 7§) ja rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3§). Muutoin päätös raukeaa.

Virassa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Virkaa haetaan sähköisesti. Hakeminen tapahtuu osoiteessa www.kuntarekry.fi . Kelpoisuutta osoittavat todistukset tulee liittää skannattuina kohtaan Liitetiedosto 1. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

rehtori Reijo Seppänen, p. 040 513 5830, reijo.seppanen@keuruu.fi

Keuruun kaupunki, Sivistyspalvelut, Perusopetus
Osoite: Keuruuntie 18, 42700 Keuruu

Keuruun tavoitteena on olla strategiansa mukaisesti vuonna 2022 lapsiperheiden paratiisi, jonka perustan luovat turvallinen ympäristö, terveet päiväkodit ja koulut. Keuruun kaupunki on viime vuosina investoinut vahvasti päiväkotien ja koulujen rakentamiseen ja kunnostamiseen. Keuruu on hyvä paikka asua ja harrastaa. Vireä järjestötoiminta, kaunis luonto, rikas kulttuuriperinne ja hyvin hoidetut liikuntapaikat tarjoavat erinomaiset puitteet monipuoliselle harrastus- ja vapaa-ajantoiminnalle. Laadukkaat kirjastopalvelut sekä kansalais- ja musiikkiopiston runsas ja monipuolinen koulutus ja –harrastetoiminta takaavat vapaa-aikaan ja itsensä kehittämiseen hyviä vaihtoehtoja. Keuruu tarjoaa upeita mahdollisuuksia elämiseen järven rannalla. Rantatontteja löytyy kaava-alueilta ja kylistä. Hyvien rakennuspaikkojen lisäksi Keuruulla on loistavat julkiset ja kaupalliset palvelut. Keuruu on satsannut viime vuosina noin yhdeksän miljoonaa euroa liikuntapaikkoihin, mikä on tehnyt Keuruun liikuntapalveluista selkeän vetovoimatekijän. Uusia kohtaamispaikkoja on uudistuneen uimahallin lisäksi syntynyt mm. Keilakeskukseen ja Kurkisaareen. Keuruulla on aikaa omille ajatuksille ja unelmille. Keskitä elämäsi Keuruulle ja elä unelmat todeksi!

Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta