Luokanopettaja - Mustasaaren kunta

Mustasaaren keskuskoulu on 500 oppilaan suomenkielinen yhtenäiskoulu (luokat 1.-9.) Mustasaaressa Vaasan kupeessa.

Nyt haemme ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoomme LUOKANOPETTAJAN sijaista määräajaksi 7.1.2021- 5.6.2021.

Kelpoisuus määräytyy asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (986/1998) perusteella. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset on esitettävä mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valinnassa painotamme hakijan vahvaa pedagogista osaamista, yhteistyötaitoja, innovatiivisuutta sekä halua opetuksen kehittämiseen yhtenäiskoulussa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset toimitetaan Kuntarekryn kautta viimeistään 27.11.2020 klo 16.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikostaustaote. Tehtävässä käytetään kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Rehtori Anna-Kaisa Eskola, puh. 0400 723 875,
anna-kaisa.eskola@mustasaari.fi.

Mustasaaren kunta, sivistyspalvelut
Osoite: Koulutie 8, 65610 Mustasaari

Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Strateginen tavoitteemme on olla kasvava ja määrätietoinen. Mustasaaressa asukkaat ovat keskiössä. Hyvinvointimme perustana ovat osallistuvat ja omistautuneet mustasaarelaiset. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman, hyvinvoivia yrityksiä ja terveen talouden. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 600 työntekijää eri toimialoilla. Lähetä hakemuksesi meille!