Luokanopettaja - Riihimäen kaupunki

Eteläinen koulu, hymyilevä koulu!
Eteläinen koulu Riihimäellä hakee luokanopettajaa vakituiseen virkaan (4462) 1.8.2021 alkaen.
Koulumme sijaitsee Riihimäen keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Koulussamme on 320 oppilasta ja opetusta on luokilla 1-5. Eteläinen koulu on aktiivinen: Liikkuva koulu, Vihreä lippu ja KiVa-koulu näkyvät arjessamme joka päivä.
Etsimme monipuolista osaajaa, jonka mielestä luokanopettajan työ on parasta mitä olla voi. Osaat käyttää pedagogisia vahvuuksiasi eri-ikäisten oppijoiden kanssa ja digipedagogiikka on sinulle tuttua. Osaat ratkaista oppimisen tuen haasteita yhteistyössä muiden opettajien kanssa. Arvostamme liikunnan, käsityön kovien materiaalien ja robotiikan pedagogista osaamista.
Toivomme hakijalta yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista ja kehittävää työotetta. Työnilo, yhteistyö ja positiivinen asenne ovat tärkeitä meille, toivomme niiden olevan tärkeitä myös sinulle.
Lisätietoja antaa rehtori Eija Siilimäki, puhelin 040-3304475.

Hakijalla tulee olla opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Hakemukseen pyydetään liittämään kelpoisuutta osoittavat todistukset.
Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 23.4.21 klo 15.00.

Tutustu työnantajaan

Eteläinen koulu
Lopentie 11
11100 Riihimäki
vs. rehtori Eija Siilimäki
puh. 040 330 4475
eija.siilimaki(at)riihimaki.fi

Riihimäen kaupunki, Eteläinen koulu
Osoite: Lopentie 11, 11100 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisenkokoinen, kaikki tärkeä on kävelymatkan päässä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat