Virtain kaupungin Killinkosken koulu hakee luokanopettajaa määräajaksi 2.8.2021-31.7.2022. Luokanopettaja toimii yhdysluokan opettajana Killinkosken koulussa. Killinkosken koulu on kolmen opettajan ja noin 40 lapsen koulu, joka antaa opetusta 0-6 vuosiluokilla. Koulun kanssa yhteistyössä ja samassa rakennuksessa toimii Killinkosken päiväkoti. Koulu on aktiivinen ja kehittävä yksikkö, missä viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Haemme reipasta, aktiivista ja oma-aloitteista luokanopettajaa yhteisömme jäseneksi.
Valinnassa noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valittavan on toimitettava todistus terveydentilastaan ja todistus lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/
https://peda.net/virrat/killinkosken-koulu

Tutustu työnantajaan

Koulunjohtaja Anne Kukkonen p. 044 715 1038

Killinkosken koulu
Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Virrat on 6600 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.

Sinulle suositellut työpaikat