Luokanopettaja - Orimattilan kaupunki

Orimattilan kaupungin opetustoimessa on haettavana perusopetuksen luokanopettajan viransijaisuus 1.8.2021 - 31.7.2022. Tehtävä on pääasiassa 3. luokan opetusta. Odotamme hyviä yhteistyötaitoja ja käytännössä osoitettuja ryhmänhallintataitoja.

Jokivarren koulu on 550 - 600 oppilaan yhtenäinen peruskoulu. Meillä on yleisopetuksen luokkien lisäksi 10 erityisluokkaa, joista kolmella opetus järjestetään pääosin toiminta-alueittain. Kaikilla vuosiluokilla on useita oppilaita, jotka integroituvat osittain erityisluokilta yleisopetuksen luokkiin ja päinvastoin. Odotamme opettajilta aktiivista yhteistyötä erityisesti saman luokka-asteen ja aineryhmän opettajien kesken. Opetus- ja kasvatushenkilökuntamme muodostuu noin 45 opettajasta ja reilusta 20 koulunkäyntiavustajasta.
Virkojen kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Noudatamme viroissa kuuden kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset on liitettävä mukaan sähköiseen hakemukseen.

Sijaisuutta haetaan Kuntarekryn kautta. Haku päättyy 7.5.2021 klo 15.00.


Lisätietoja

http://www.peda.net/orimattila/peruskoulut/pl/jkl
http://www.orimattila.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perusopetuksen rehtori Antti Ketonen
040 726 0850
antti.ketonen@orimattila.fi

Lisätietoja

Jokivarren koulu

Orimattila on noin 16 300 asukkaan vireä maaseutukaupunki Lahden naapurissa. Orimattila kasvaa ja kehittyy 200 000 asukkaan Päijät-Hämeessä lähellä pääkaupunkiseutua. Asukkailleen Orimattila tarjoaa toimivat ja hyvät peruspalvelut. Vapaa-ajan iloksi kaupungissa on aktiivinen kulttuuri- ja urheiluelämä sekä useita luontokohteita.


Osoite: Viljamaantie 13, 16300 Orimattila

Sinulle suositellut työpaikat